Andre parasoller

/Andre parasoller
Andre parasoller 2019-06-17T14:06:50+01:00

Market Proff

Market-Prof-300x300-cm-i-København

Kraftig markedsparasol til “helårs brug”

Market Proff er en serie af kraftige, men alligevel flytbare parasoller. Meget robust konstruktion fremstillet på den konventionelle måde, hvor der ikke gås på kompromis med materialer eller fremstillingsprocessen, som er godt håndværk. Den gode kvalitet gør parasollen velegnet som ”helårs parasol”, der kan tåle regn og blæst.
Parasollen fremstilles desuden i flere størrelser, som passer godt ind mange steder med begrænset plads.

Se brochure
Se billedgalleri
Std_nedstøbningsrørOmega

Greek-Std-Jensens-Bøfhus

Robust flytbar parasol med flot design

Model Greek Std. er en serie af kraftige og flytbare parasoller. Parasollen kan anvendes hele året og modstår kraftig vind og regn.

 • Stellet er af aluminium samt stål.
 • Dugen er af kraftig akryl, med eller uden nedhæng.
 • Betjening foregår v.h.a. dobbelt talje snorehejs.
 • Aluminiumsstivere med forstærkning.

Se brochure
Vælg farve på dugen
Se billedgalleri
Std_nedstøbningsrørFilius

Parasol Filius

Lækker markedsparasol 

Filius er Schattellos parasollernes “lillesøster”! Det er en markedsparasol i samme design og kvalitet som Schattello, men i mindre dimensioner. Parasollen er let at håndtere, en model, der nemt kan tages frem og fjernes igen. Parasollen leveres med snorehejs eller med håndsving. Stellet er fremstillet i aluminium og der kan vælges mellem 4 forskellige stelfarver uden meromkostning. Dugen fremstilles i kraftig akryl, polyester eller PVC med eller uden nedhæng og der kan vælges mellem et større antal farver.

Parasollen monteres med parasolfod eller nedstøbningsrør.

Se brochure
Vælg farve på dugenRialto

Sidehæng parasol

Rialto er en serie af sidehængte parasoller, hvor anvendelsen af materialer, teknologi og innovation er lykkedes til perfektion. Den er designet til at dække store områder med udendørs servering osv. Det gør parasollen til et af vores kunders fortrukne valg, når professionelle parasolløsninger skal vælges. På de følgende sider forsøger vi at give en beskrivelse af, hvorfor denne parasoltype har denne position og er så populær. Dugen fremstilles i kraftig akryl, polyester eller PVC med eller uden nedhæng og der kan vælges mellem et større antal farver.

Parasollen monteres med parasolfod eller nedstøbningsrør.

Vælg farve på dugenAlu Wide

AluWide-300x300-cm-natur

Markedsparasol med stor anvendelsesmuligheder

Alu Wide parasoller er parasoltypen med mange anvendelsesmuligheder – en ALL ROUND parasol. En typisk reklameparasol, der også velegner sig til eksempelvis at have foran caféen. Parasollen fremstilles i størrelsen 300 x 300 cm, så den passer godt ind mange steder med begrænset plads og moderat vindbelastning. Vægten er p.g.a. aluminiumsstellet er lav, hvilket gør den nem at transportere. Alu Wide dugen leveres i 3 standard farver: natur, navy blå og sort. Stellet fås i antracit eller hvid

Parasollen er velegnet til anvendelse steder med moderat vind.

Se brochure
Se billedgalleri
Std_nedstøbningsrørStandard 180 cm

Standard parasol 180 cm

 • Skærm med dia.180 cm. 8 felter.
 • Dug fremstillet af 180 g. polyester med nedhæng og påsyet kantbånd.
 • Ekstra lang parasolstok med dia. 22/25 mm, med ”knæk” af metal.
 • 8 stålstivere med dia. 3,8 mm.
 • Stelfarve: hvid
 • Dug påsat stivere med metal dupsko.
 • Dugfarver: hvid, natur, sort, navy eller grå (med antracit stel)

Se brochure
Se de mulige farver

Hvorfor vælge Hoffmann Professional?

 • Parasolfabrik etableret i 1860 – derfor mange års erfaring
 • Eneste firma i Danmark med speciale i overdækning af terrasser
 • Landsdækkende salg og service
 • Salg til erhverv og private
 • Salg af færdigt produkt eller styring af større turn key projekter

Vores kunder udtaler sig

Jeg er helt vildt træt af den danske “lorte sommer…” Jeg har nu investeret i en komplet overdækning, der kan holde til styrtregn, sne og hård vind… Alle kan finde ud af at betjene “tingsten”, som er et tag, der kan køre af og på… Den overdækker med et enkelt tryk på knappen min terrasse på knap 80 kvm. Det fedeste er at se kunderne i ansigtet, når taget pludselig kører hen over hovedet på dem, når det begynder at regne. Oveni har jeg fået monteret et par infrarøde varmelamper, så terrassen også kan bruges, når det bliver køligt.
Jeg fik produktet monteret i maj 2011 og min omsætning er steget med 20%!
Restauratør Torben Jensen, Café Stålvand
Det er ingen hemmelighed, at udeserveringen er ekstrem vigtig for en restaurants omsætning. Derfor tog vi beslutningen om, at finde den helt rigtige løsning til terrassen. Nu havde vi fået nok af vores markedsparasoller. Vi har fået monteret en motoriseret pergola til stor glæde for alle. Det giver os muligheden for, at bruge terrassen året rundt, hvilket vores gæster sætter stor pris på – ikke mindst rygerne. Og til stor glæde for vores naboer er støjen fra glas og tallerkner minimeret p.g.a. den kraftige PVC dug. Vi havde lidt udfordringer med tilladelsen. Derfor var det en stor hjælp med de 3-D tegninger som Hoffmann fik fremstillet. Vores gæster er vilde med terrassen (selv i snevejr), og det smitter gevaldigt af på kasseapparatet…
Restauratør Jimmie Bodilsen, Frk. Barners Kælder
Bag min restaurant har jeg en kæmpe gårdhave, hvor jeg ofte måtte sige nej til arrangementer, da det var svært at planlægge ud fra vejret. Jeg forsøgte flere gange, at bruge gårdhaven til forskellige arrangementer, hvor vi overdækkede den nødtørftigt med parasoller og presenninger. Men det virkede bare ikke optimalt… Det pinte mig, at sige nej til de store arrangementer, da jeg jo samtidig sagde nej til en meromsætning… Jeg undersøgte markedet, men jeg anede ikke at der fandtes en løsning som den, jeg nu har fået monteret. Det er en super fed overdækning som dækker stort set hele min gårdhave. Jeg trykker på knappen, og samtlige 240 kvadratmeter bliver dækket! Den er vandtæt, og stort set ligeglad med vinden. Nu holder vi kæmpe fester med live-musik og grill, hvor der er fuldstændig fyldt op med gæster, og gårdhaven er allerede booket til flere store arrangementer frem i tiden…
Restauratør Henrik Ibsen, Toldboden

Vi har parasoller til alle slags vejr og budget

Det danske vejr er vidunderligt med dets uforudsigelighed og skiftende årstider. Desværre byder en typisk dansk sommer ikke på mange behagelige sommerdage på terrassen. Vejret kan vi ikke lave om på, men derimod skabe et fleksibelt miljø, der kan tilpasses vejret.

For at sikre den bedst mulige parasol løsning bør følgende overvejelser foretages inden beslutningen træffes

 • Hvad er dimensionen på området?
 • Vil det være en god idé at vælge tilbehør i parasollen, – lys, varme, sidestykker, tagrender, højttaler, automatik, etc.
 • Er det muligt med el forsyning gennem jorden eller skal det være som luftkabel?
 • Er der frihøjde når parasollen lukkes – i forhold til f.eks. halvmure, bardiske, borde, stole etc.?
 • Er der forskel i niveauet på området hvor parasollen skal placeres?
 • Hvordan er vindforholdene – udsat eller læ. Mulighed for læ vægge?
 • Skal parasollen anvendes hele året (stiller ekstra store krav til kvaliteten)?
 • Ved nedtagning om vinteren – hvad med opbevaring? Vi tilbyder serviceaftale hos Hoffmann Professional.
 • Skal der søges tilladelse fra f.eks. kommune, udlejer, naboer, fredningsnævn etc.?
 • Mulighed for montering af sidepaneler med vinduer og døre.
 • Mulighed for serviceaftale som bl.a. inkluderer vinteropbevaring.

Vi har mere end 150 års erfaring med parasoller

Vi har siden 1860 været specialfirma indenfor parasoller. I dag er der mange muligheder at vælge mellem, når der skal anskaffes parasoller. Vælger du Hoffmann som leverandør, er du sikret den helt rigtige vejledning, således at den optimale og billigste løsning opnås.

Ja tak!

Jeg vil gerne høre mere Hoffmann Professionals parasoller

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked