• Besøg vores showroom man-fre kl. 09:00 - 15:00 ved booking af tid på info@hoffmann.as

Supra 1500W

Infrarød opvarmning:

Infrarøde varmelamper fungerer på sammen måde som solens stråler der passerer gennem rummet og rammer emner der herved bliver opvarmet. Luften opvarmes pga. den varme som emnerne afgiver og IKKE direkte som følge af strålerne. Eftersom bølgelængden på strålerne ligger tæt synligt rødt lys bliver det kaldt, infra-red varme.

Bølgelængde:

Infrarød stråling kategoriseres efter bølgelængden. Kort-, mellem- og langbølge. Specifikationen på kortbølge stråling er ca. 2.250 grader for varmelegemets overflade. Ca. 1.400 grader for mellembølge og ca. 500 grader for langbølge.

Kortebølge opvarmning = minimalt energitab:

Den største fordel ved kortbølge varme, i forhold til mellem- og langbølge, er bølgens evne til at trænge gennem luften uden at opvarme den. Opvarmet luft stiger hurtigt til vejrs og vil ikke have nogen effekt på mennesker. Ved kortbølget varme opnås en effektivitet på 85%, mellembølge 60% og for langbølge 40%. Derfor er infrarød kortbølget opvarmning den mest effektive
 

Hvorfor anvende infrarøde varmelamper?

Når vi er udendørs er luften omkring os i bevægelse. Derfor kræver det meget energi til opvarmning. I stedet for at opvarme luft er det billigere og hurtigere at opvarme os mennesker. De infrarøde stråler opvarmer ikke luften, men i stedet det materiale (mennesker) som strålerne rammer. Vi mærker varme, straks efter varmelampen aktiveres og varmen kan rettes det sted hen hvor vi har brug for varme.

Infrarød varmelamper udvalg

Vi har stort udvalg af varmelamper som alle er infrarøde. Vi er lagerførende af Goldsun, HeliosTop fra Varmatec og Solamagic. Ønskes en billig terrassevarmer eller varmelamper af særlig karakter så er du kommet til rette ste 

Vores kunder har gennem de sidste ca. 10 år anvendt infrarøde varmelamper til opvarmning på terrasser hvor der er udeservering. Vi ser nu stigende interesse fra kunder som ønsker terrassevarmer på terrassen. Patio heater eller gasvarmer udnytter energien dårligt hvilket gør det til et dyrt og ikke miljøvenligt valg.

Varmelamper gennem mange år

Hoffmann Professional har gennem vores salg til restauranter og cafeer i mange leveret mange varmelamper som bliver monteret i parasoller, markiser eller blot som vægmonteret.

Billig terrassevarmer

Vores priser starter fra 1.370 dkr. inkl. moms. Varmelampen tilsluttes 220 v. og placeres i en højde på mellem 220-250 cm afhængigt af stedet for montering.TIL TOPPEN